Over Transeco

Wij verbinden

Wij zijn een platform dat zich richt op het verbinden van vervoerders en mkb-bedrijven voor het transporteren van verschillende soorten ladingen. Bij ons vind je een betrouwbaar netwerk van vervoerders die elk type lading kunnen transporteren, ongeacht de omvang of afstand.

Onze missie is om een eenvoudige en efficiënte manier te bieden voor bedrijven om hun lading te verzenden en vervoerders om hun vrachtwagens vol te houden. Door ons platform te gebruiken, kunnen MKB-bedrijven gemakkelijk een vervoerder vinden die past bij hun vereisten en budget. Aan de andere kant helpt ons platform vervoerders bij het vinden van ladingen die hun vrachtwagens kunnen vullen en hun inkomsten verhogen.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste vervoerder een tijdrovende en stressvolle taak kan zijn, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven.

Daarom hebben wij ons platform zo ontworpen dat het bedrijven en vervoerders snel en gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. We hebben ook een gebruiksvriendelijke interface gebouwd die intuïtief en gemakkelijk te navigeren is, zodat je snel de informatie kunt vinden die nodig is.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt platform voor het verzenden van ladingen, of als vervoerder op zoek naar nieuwe mogelijkheden om vrachtwagens te vullen, dan ben je met Transeco op het juiste adres. Blader door onze website en neemt gerust contact met ons op als je vragen hebt. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het optimaliseren van de transportbehoefte.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice en ons team staat altijd voor je klaar om te helpen met al je vragen en behoeften. We streven ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden voor zowel bedrijven als vervoerders en werker er voortdurend aan om onze service te verbeteren.

0 +

Landen